Les persones voluntàries ajuden a assolir l'objectiu d'assegurar el dret a l'oci dels nens, nenes i joves de l'associació

 

"Les persones voluntàries ajuden a assolir l'objectiu d'assegurar el dret a l'oci dels nens, nenes i joves de l'associació"

 

Participar amb el voluntariat de l'Associació, és una manera d'ajudar al sosteniment dels serveis oferts i de col·laborar amb l'objectiu i la causa que perseguim. La selecció, formació i coordinació de la borsa de voluntariat de l’Associació, es realitza a través del Servei de Psicologia.

El voluntariat que s'ofereix, és participar i col·laborar a les sortides dels Grups d'Oci dels caps de setmana de l'associació, per així poder garantitzar el dret a l'oci dels nens i nenes i nois i noies amb Síndrome d'Asperger o un Trastorn de l'Espectre Autista.

L’objectiu, és aconseguir disposar d’una borsa de voluntaris que coneguin la Síndrome d’Asperger i els Trastorns de l’Espectre Autista, i que estiguin formats en pautes i estratègies per intervenir amb els nens i joves dels Grups d'Oci.

Si esteu interessats en col·laborar com a voluntaris de l'associació, podeu omplir el formulari, enviar un correu electrònic a psicologia.sao@gmail.com o trucar al telèfon 674175789.

Si estàs pensant en col·laborar, consulta el nostre  PLA DE VOLUNTARIAT

o demana més informació a través del formulari


Descarregar el

PLA DE VOLUNTARIATEn nom de l'empresa ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA propietària del domini web www.aspergerosona.cati en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.