La figura del Soci Protector, s’ha anat consolidant poc a poc a mesura que la difusió sobre les necessitats de les persones afectades de Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) o Síndrome d’Asperger ha anat arrelant a la societat.

Exercir com a Soci Protector és una de les formes de col·laborar i simpatitzar amb l’associació i ajudar al sosteniment de les finaltats d’aquesta, sense necessitat de participar en la seva marxa i organització. Aquest soci realitza una aportació econòmica voluntària i anual.

Si esteu interessats en col·laborar econòmicament, per ajudar al manteniment dels serveis oferts per l’associació i els objectius marcats, o voleu més informació, podeu omplir el formulari, trucar al telèfon 6744175789 o enviar un correu electrònic a aspergerosona@gmail.com.

En nom de l'empresa ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA propietària del domini web www.aspergerosona.cati en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.