Podeu trobar-nos al C/ de la Riera 17, baixos de Vic (08500) demanant cita prèvia.

Si us voleu posar en contacte amb l’Associació TEA- Asperger d’Osona per informació sobre qualsevol dels serveis, dubtes o suggeriments, podeu escriure’ns a través del formulari, al correu electrònic d’Informació o truqueu al telèfon indicat a sota.

Si la consulta és referent a aspectes concrets del Servei de Psicologia, podeu adreçar-vos directament al correu del servei.

A més, també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres via facebook, instagram o twitter i seguir les publicacions que anem fent a aquestes xarxes socials per estar al dia de l’activitat de l’associació i estar informats sobre la difussió d’articles i notícies interessants que anem penjant.


En nom de l'empresa ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA propietària del domini web www.aspergerosona.cati en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER D´OSONA estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.

Contacte:

  674175789

  aspergerosona@gmail.com  –  Informació

  psicologia.sao@gmail.com  –  Servei de Psicologia


Seguiu-nos a:

   twitter

  facebook