TUTORS EN BLOC 1ª Edició

TUTORS EN BLOC

Des de l’Associació Síndrome d’Asperger d’Osona ens plau convidar-vos a la primera edició del TUTORS EN BLOC que tindrà lloc el proper divendres 26 d’abril a les 17.30h.

 

Aquest va dirigit als tutors/es o professionals de l’àmbit escolar que tinguin algun alumne/a amb TEA. És un espai pensat per tal que els professionals puguin interactuar entre ells, i sota el suport de psicòlegs de l’Associació Síndrome d’Asperger d’Osona, poder resoldre dubtes i obtenir assessorament de situacions que es donen dins el context escolar.

 

La idea és proporcionar elements teòrics i pràctics que permetin millorar la comprensió del trastorn i adquirir estratègies per millorar aspectes socials, afectius i cognitius dels alumnes amb aquest trastorn. Així mateix, també es pretén proporcionar un espai de caire més informal que serveixi com a plataforma de trobada entre professionals per tal d’exposar i compartir dubtes obertament, així com rebre suport i assessorament.

 

La trobada tindrà lloc el 26 d’abril de 2019 a les 17.30h al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic. (https://goo.gl/maps/Ufrk3o4GAmK2).

 

No és necessari realitzar cap inscripció però si que cal confirmar l’assistència com a molt tard fins a 24 hores abans, enviant un correu electrònic a psicologia.sao@gmail.com amb l’assumpte TUTORS EN BLOC, especificant el vostre nom, el de l’escola i el nº d’assistents.

 

Hi haurà un piscolabis per als assistents.

 

Us esperem a tots!