Obertes les inscripcions pel Taller de Germans

El Taller de Germans d’aquest curs es realitzarà durant els divendres 2, 16, 30 de Juny i 14 de Juliol de 18:30 a 20:00 a les instal·lacions de l’Associació Síndrome d’Asperger d’Osona.

El Taller de Germans té per objectiu que els germans i germanes tinguin un espai on compartir i comprendre les vivències personals de tenir un germà o germana amb Síndrome d’Asperger o Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA).

El taller estarà dirigit per una psicòloga de l’associació, és gratuït per a socis de l’associació i cal fer inscripció prèvia emplenant el següent document i fent-lo arribar a través del correu psicologia.sao@gmail.com o directament imprès a l’equip de terapeutes del Servei de Psicologia.

Per a més informació, contactar amb psicologia.sao@gmail.com o al 674175789.