Obertes les inscripcions pel Taller d’Avis

El Taller de d’Avis d’aquest curs es realitzarà durant els dijous 1 i 8 de Juny de 20:00 a 21:30 a les instal·lacions de l’Associació Síndrome d’Asperger d’Osona.

El Taller d’Avis té per objectiu que aquests, qui sovint passen tantes hores amb els nets i netes, puguin entendre què significa la Síndrome d’Asperger o els Trastorns de l’Espectre de l’Autisme (TEA), puguin compartir experiències i sentiments, i facilitar estratègies pràctiques per poder aplicar.

El taller està dirigit per un psicòleg del Servei de Psicologia, és gratuït per a socis de l’associació i cal fer inscripció prèvia emplenant el següent document i fent-lo arribar a través del correu psicologia.sao@gmail.com o directament imprès a l’equip de terapeutes del Servei de Psicologia.

Per a més informació, contactar amb psicologia.sao@gmail.com o al 674175789.