Les persones voluntàries ajuden a assolir l'objectiu d'assegurar el dret a l'oci dels nens, nenes i joves de l'associació

 

"Les persones voluntàries ajuden a assolir l'objectiu d'assegurar el dret a l'oci dels nens, nenes i joves de l'associació"

 

Participar amb el voluntariat de l'Associació, és una manera d'ajudar al sosteniment dels serveis oferts i de col·laborar amb l'objectiu i la causa que perseguim. La selecció, formació i coordinació de la borsa de voluntariat de l’Associació, es realitza a través del Servei de Psicologia.

El voluntariat que s'ofereix, és participar i col·laborar a les sortides dels Grups d'Oci dels caps de setmana de l'associació, per així poder garantitzar el dret a l'oci dels nens i nenes i nois i noies amb Síndrome d'Asperger o un Trastorn de l'Espectre Autista.

L’objectiu, és aconseguir disposar d’una borsa de voluntaris que coneguin la Síndrome d’Asperger i els Trastorns de l’Espectre Autista, i que estiguin formats en pautes i estratègies per intervenir amb els nens i joves dels Grups d'Oci.

Si esteu interessats en col·laborar com a voluntaris de l'associació, podeu omplir el formulari, enviar un correu electrònic a psicologia.sao@gmail.com o trucar al telèfon 674175789.

Si estàs pensant en col·laborar, consulta el nostre  PLA DE VOLUNTARIAT

o demana més informació a través del formulari


Descarregar el

PLA DE VOLUNTARIAT